Sendblaster: cel mai bun software pentru e-mail marketing

Ce este nou in SendBlaster 3

Aici aveti o lista cu ce am adaugat noii noastre versiuni lansate – si ce primiti cand va actualizati SendBlaster 2 la SendBlaster 3.

DESCARCARE GRATUITA
Program de newsletter 100% gratuit
CUMPARA PRO
Licenta pe viata, pachet cu plata unica

 

Interfata utilizatorului actualizata si imbunatatiri interne

Am dat interfatei utilizatorului un redesign grafic si functional fara sa schimbam experienta premiata si apreciata global a SendBlaster; motorul SendBlaster 3 a primit o multime de imbunatatiri interne si optimizari, in scopul de a creste viteza, performanta si robustete.

Noi templeturi categorisite

SendBlester 3 vine cu o multime de noi templete-uri; motorul de cautare a templete-urilor suporta acum categorisiri pentru o mai buna organizare a templeturilor.

Editorul de dispunere

Crearea unui nou mesaj de la zero este o nimica toata cu noul editor de dispunere: Alege structura e-mailului, adauga antetul, coloane pe o parte sau in josul acestuia, selecteaza culoarea si varietatea doar cu cateva click-uri.

Decupare si inlocuire

Selectati o imagine si inlocuiti-o cu una diferita: SendBlester 3 redimensioneaza si o decupeaza automat (fara ca sa o largeasca) in asa fel incat sa potriveasca in dispunerea originala.

Editor de mesaje imbunatatit

Mult mai multe optiuni au fost adaugate editorului de mesaje: schimbarea culorii fundalului, marirea, printarea, adaugarea unui nou tip de scris, sharing Google+, sintaxa de colorare a codului.

O mai buna integrare cu serviciile Google

SendBlaster 3 suporta acum sharing de link-uri prin Google+ si modul gmail recent pentru imbunatatirea gestionarii abonarilor pop3.

Verificare de link-uri

Gata cu link-urile ascunse si defecte: SendBlaster 3 extrage automat toate link-urile din mesajele dumneavoastra chiar si cele ascunse si va permite sa le verificati cu un singur click.

Exportare de HTML-uri cu imagini

Acum puteti exporta codul HTML si imagini incorporate intr-o structura gata de incarcat, deci in acest fel puteti publica usor o copie a mesajului pe siteul dumneavoastra.

Fragmente de text

Salvati si refolositi cu usurinta fragmentele de text: semnaturi, adrese, informatii de contact, descrieri de afaceri… nu este nevoie sa introduceti textul de la zero de fiecare data cand creati un nou mesaj.

Ciorne

Organizati-va munca mai bine: SendBlaster 3 are un nou folder special unde va puteti salva proiectele neterminate iar mai tarziu sa le revizuiti inainte de a le reincarca.

Dezabonare cu un singur click

Lasati ca destinatarii dumneavoastra sa se dezaboneze cu un singur click folosind o instalare de script PHP usor de folosit pe siteul dumneavoastra.

Tag-uri programabile [doar la versiunea PRO]

SendBlaster Pro 3 include un motor puternic de scriere a tag-urilor, care acum poate fi programat folosind ori un Vbscript (familiar utilizatorilor Office) sau Javascript (familiar dezvoltatorilor si designerilor web). Tag-urile pot contine iesiri calculate sau conditionate, variatii aleatorii, accesorii personalizate si multe altele.

Accesorii personalizate [doar la versiunea PRO]

SendBlaster Pro 3 va permite sa trimiteti fiecarui destinatar un alt accesoriu folosind tag-uri programabile si stocand calea accesoriilor sau numele fisierelor in baza de date.

Widget-uri

SendBlaster 3 are un nou Panou pentru widget-uri incorporat care ofera unelte mici dar folositoare: Note pentru salvarea notitelor si ce trebuie sa faci pe parcusul sesiunilor, o lista cu Comenzi Rapide pentru cele mai frecvent folosite programe, un widget de Decupare Magic pentru redimensionarea imaginilor si un instrument pentru Importarea Informatiilor Domeniului pentru verificarea adreselor de e-mail, domeniului in motorul de cautare si in Alexa… Iar multe alte widget-uri vor urma!

Lista cu statistici

Afiseaza informatii detaliate cu privire la listele dumneavoastra (numarul total de contacte, abonati si utilizatori activi in fiecare lista si in toata baza de date).

Imbinarea si mutarea listei

Acum puteti usor si rapid sa imbinati doua sau mai multe liste sau sa mutati un subset de contacte de pe o lista pe alta folosint reguli puternice.

Dezabonare globala si redirectionare

Dezabonarile si redirectionarile catre o anume adresa se pot aplica acum optional la toate listele pentru sporirea sigurantei si reducerea nemultumirilor destinatarilor.

Adrese ReturnPath

SendBlaster 3 suporta acum antet ReturnPath, permitandu-va sa aveti redirectionarile trimise inapoi catre o adresa de e-mail dedicata (in loc de adresa expeditorului sau optiunea retrimite catre).

Istoric de optiuni de intrare si iesire

Abonarile, eliminarile si cererile de redirectionare sunt salvate in baza de date impreuna cu datele acestora, deci puteti sa le urmariti, sa le exportati pentru reutilizare sau sa le reprocesati.

Backup de date

Salvati si protejati datele dumneavoastra cu un simplu click.

E-mailuri BBC in progrmul dumneavoastra CRM

Cu SendBlaster 3 veti putea inainta e-mailurile dumneavoastra catre programul CRM, in asa fel incat mesajele e-mailurilor vor fi “conectate” cu datele inregistrate a clientilor in instrumentul dumneavostra CRM.

Sendblaster în lume  |  Clienți mulțumiți  |  Cookies  |  Sitemap  |        
© 2021 sendblaster.ro