Sendblaster: cel mai bun software pentru e-mail marketing

Analiza de date

Un e-mail de marketing eficient necesita instrumente specifice pentru analiza datelor. SendBlaster si Google Analytics va informneaza cand clientii dvs. au cumparat produse dupa ce au citit e-mail-urile, cand s-au abonat la site-ul dvs. sau cand au finalizat obiectivul setat de dvs. in Google Analytics.

Mai mult de atat, oferim pe gratis serviciile noastre de statistica TrackReports (acum in varianta beta) pentru a cunoaste statisticile e-mail-urilor deschise, a clic-urilor si asa mai departe.

TrackReports

TrackReports poate determina cat de multe e-mail-uri trimise au fost livrate, deschise sau s-a facut clic asupra lor. Desi este importanta analiza acestor date, aceasta nu va poate spune cat de multi dintre cei care au facut clic au cumparat produsele dvs., iar daca nu au facut-o, care ar putea fi motivul.

Afla mai multe despre TrackReports

Google Analytics

Ce se intampla dupa ce destinatarii dvs. fac clic pe un link din e-mail-ul dvs.? Google Analytics este un instrument de analiza web complet gratuit care poate urmari actiunile destinatarilor dvs. cand ajung pe site-ul dvs. si va ofera raspunsurile de care aveti nevoie.

Afla mai multe despre Google Analytics

Sendblaster în lume  |  Clienți mulțumiți  |  Cookies  |  Sitemap  |        
© 2021 sendblaster.ro