Sendblaster: cel mai bun software pentru e-mail marketing

Creati un e-mail de impact

Sabloane gratuite

Cu SendBlaster aveti 80 de sabloane numai bune de folosit, proiectate de profesionisti. Nu este necesara nici o experienta in editarea HTML.

Editorul HTML

Compunerea mesajelor se realizeaza cu ajutorul unui editor visual HTML simplu, dar puternic, cu acces la cod, definirea setului de caractere si abilitatea de a insera etichete de camp complet personalizabile

Importul fisierelor HTML/.eml

Puteti importa mesaje e-mail in SendBlaster din fisiere externe (pagini HTML sau fisiere .eml salvate anterior – ex.: din Outlook Express). Acest lucru va permite sa create propriile sabloane folosind un editor HTML extern.

Mesaje HTML si Text

Mesajele de e-mail sunt create atat in HTML, cat si in format de text simplu, in cazul in care destinatarul a dezactivat vizualizarea mesajelor HTML. Retineti: e-mail-ul hibrid HTML/Text Simplu email este cea mai buna optiune pentru campaniile de marketing prin e-mail. Daca o bucata de text simplu lipseste, multe din filtrele antispam devin suspicioase. Cand terminati de compus mesajul, folositi butonul SendBlaster “Text din HTML” pentru a crea automat partea de text simplu din HTML.

Personalizarea e-mail-ului

Trimiteti mesaje personalizate (“Draga Dl. John Smith”, in locul a “Draga client”)
Draga #nume# -> devine -> Draga Paul
Fiecare e-mail pe care il trimiteti este diferit folosind caracteristicile de imbinare si personalizare a e-mail-ului.

Verificarea spam-ului

SendBlaster integreaza acum instrumentul de “Verificare Spam”. Incorporeaza toate regulile SpamAssassin pe care aveti nevoie sa le respectati pentru a ajunge direct in inbox-ul clientului.

Sendblaster în lume  |  Clienți mulțumiți  |  Cookies  |  Sitemap  |        
© 2021 sendblaster.ro