Sendblaster: cel mai bun software pentru e-mail marketing

Cum sa creati o lista bazata pe permisiuni

Puteti crea formulare pentru a permite oamenilor sa se aboneze sau sa se dezaboneze de la newsletter-e si sa folositi SendBlaster pentru a le gestiona. Aceste formulare trimit un e-mail cu datale colectate de la toate campurile catre adresa de e-mail de management a listei de corespondente. Datele pot fi procesate din programul nostru de corespondente SendBlaster.

Dupa fiecare abonare a unui client pe site-ul dvs., veti putea gasi informatiile acestuia chiar in interiorul bazei dvs. de date SendBlaster. Vesti crea o lista de corespondente bazata pe permisiuni, care va va trimite newsletter-ul dvs. si ofertele.

Puteti gestiona trei tipuri de formulare:

  • formular cu o singura participare
  • formular cu participare dubla
  • formular cu o singura neparticipare

 

Formularele cu participare sunt formulare de abonare. Daca cel cu participare dubla este selectat, atunci utilizatorul va primi un e-mail de confirmare caruia va trebui sa-i raspunda.

Formularele cu neparticipare sunt formulare simple de dezabonare.

 

Captura de ecran a unui formular cu o participare dubla prin e-mail cu captcha gratuit:

 

O scurta nota despre legea de spam din SUA si Europa

Actul US CAN-SPAM aprobat actual necesita o solutie de neparticipare la e-mail-urile dvs., lucru ce ar putea fi de ajuns pentru legea din America.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca European Directive 2002/58/EC este mult mai restrictive si necesita mai multe module “de participare” obligatorii pentru a colecta e-mail-urile clientilor pentru marketing prin e-mail si abonari la newsletter-e. Gestiiunea abonarilor cu participare dubla este cea mai buna metoda de a respecta intimitatea clientilor dvs.

Sendblaster în lume  |  Clienți mulțumiți  |  Cookies  |  Sitemap  |        
© 2021 sendblaster.ro