Sendblaster: cel mai bun software pentru e-mail marketing

Tutorial de email marketing

Marketing-ul prin e-mail este fara indoiala cel mai direct si cel mai eficient instrument de obtinere a loialitatii clientilor. Daca aveti un site web, aveti vizitatori cu siguranta, mai multi sau mai putini, iar acestia sunt cu siguranta interesati de continutul dvs.

Oportunitatea de a avea profiluri de clienti interesati are o mare valoarea, iar daca folositi instrumente ca “plata pe clic” (ca Google Adwords), atunci aceasta este chiar mai mare si ar fi pacat sa nu utilizati instrumente de marketing cu permisiune pentru a colecta informatiile acestora, in scopul de a va atinge obiectivele (ex.: vanzarea, contabilitatea).

Pe partea cealalta, e-mail-urile nesolicitate catre personae necunoscute sunt ilegale, nesanatoase si negative pentru brand-ul si site-ul dvs. O corespondenta catre 200 de client interesati este mult mai buna decat una catre 20000 de client dezinteresati.

Iata cativa din pasii necesari pentru a va porni campania de marketing prin e-mail gratuit (cu versiunea grauita a programului nostru de newsletter SendBlaster) sau a uneia la pretul de 85 de euro:

 

Sendblaster în lume  |  Clienți mulțumiți  |  Cookies  |  Sitemap  |        
© 2021 sendblaster.ro