Sendblaster: cel mai bun software pentru e-mail marketing

Caracteristicile Programului de Newsletter

SendBlaster este cel mai bun program de trimitere de newsletter ce furnizeaza un set complet de caracteristici care va permit sa administrati cu usurinta fiecare aspect al unei campani de marketing prin e-mail. Crearea propriilor template-uri grafice, liste de administrare, trimitere de newslletere si analizarea statisticilor campaniei nu a fost niciodata mai usor de gestionat.

 

 

 

 

Creare de newsletter prin e-mail

Editor HTML Wysiwyg

Compunerea mesajelor se realizeaza printr-un editor vizual HTML simplu, dar puternic cu acces la cod, definirea SETULUI DE CARACTERE si abilitatea de a introduce etichete de campuri complet personalizabile.

Editorul de dispunere

Crearea unui nou mesaj de la zero este o nimica toata cu noul editor de dispunere: Alege structura e-mailului, adauga antetul, coloane pe o parte sau in josul acestuia, selecteaza culoarea si varietatea doar cu cateva click-uri.

Sabloane noi

SendBlaster vine de noi sabloane in comparatie cu versiunea anterioară.

Noi templeturi categorisite

SendBlester 3 vine cu o multime de noi templete-uri; motorul de cautare a templete-urilor suporta acum categorisiri pentru o mai buna organizare a templeturilor.

Importul fisierelor .htm sau .eml existente

Mesajele e-mail pot fi importate din fisiere externes (documente HTML sau fisiere .eml existente).

Suport de imagini incorporat

Generati newsletter-e cu atasamente si imagini incorporate, evitand toate problemele legate de citirea intregului mesaj e-mail.

Decupare si inlocuire

Selectati o imagine si inlocuiti-o cu una diferita: SendBlester 3 redimensioneaza si o decupeaza automat (fara ca sa o largeasca) in asa fel incat sa potriveasca in dispunerea originala.

E-mail personalizat pentru fiecare abonat

Trimiteti mesaje personalizate (“Draga Dl. John Smith”, in locul a “Draga client”)
Draga #nume# -> devine -> Draga Paul
Fiecare e-mail pe care il trimiteti este diferit folosind caracteristicile de imbinare si personalizare a e-mail-ului. (vezi cum poti trimite e-mail-uri personalizate)

Tag-uri programabile

SendBlaster Pro 3 include un motor puternic de scriere a tag-urilor, care acum poate fi programat folosind ori un Vbscript (familiar utilizatorilor Office) sau Javascript (familiar dezvoltatorilor si designerilor web). Tag-urile pot contine iesiri calculate sau conditionate, variatii aleatorii, accesorii personalizate si multe altele.

Verificare de link-uri

Gata cu link-urile ascunse si defecte: SendBlaster 3 extrage automat toate link-urile din mesajele dumneavoastra chiar si cele ascunse si va permite sa le verificati cu un singur click.

Exportare de HTML-uri cu imagini

Acum puteti exporta codul HTML si imagini incorporate intr-o structura gata de incarcat, deci in acest fel puteti publica usor o copie a mesajului pe siteul dumneavoastra.

Adauga link de dezabonare

Inserati un link de dezabonare (cu neparticipare) care este necesar de Actul CAN-SPAM.

Dezabonare cu un singur click

Lasati ca destinatarii dumneavoastra sa se dezaboneze cu un singur click folosind o instalare de script PHP usor de folosit pe siteul dumneavoastra.

Setati setul de caractere

SETUL DE CARACTERE a mesajului poate fi setat pentru a trimite mesaje cu orice system de caractere (Ciryllic, Japanese, Hebrew, Chinese, Arabic). Aceasta caracteristica va permite sa trimiteti newsletter-e in diferite limbi ale lumii.

Mesaj e-mail cu HTML si Text

Mesajele e-mail sunt create atat in HTML, cat si in text simplu, in cazul in care destinatarul a dezactivat vizualizarea mesajului HTML. Retineti: e-mail-ul HTML/Text simplu hibrid este cea mai buna optiune pentru campaniile de marketing prin e-mail.

Setati campuri de date demo

Setand aceste campuri dand clic pe “previzualizare”, puteti vedea cum arata newsletter-ul cu datele incluse.

Adaugati fisiere atasament la listele de corespondente

Fiecare mesaj e-mail poate contine fisiere atasament (Zip, Doc, Pdf…).

Importul contactelor din Outlook si Thunderbird

Importati direct toate detaliile clientilor in SendBlaster.

Importul adreselor de e-mail din fisiere Excel, Access si .CSV

Salvati lista de contacte existente din MS Excel(TM), Access(TM) sau Outlook(TM) in format de fisier .CSV si importati direct toate detaliile clientilor in SendBlaster.

  • Instructiuni complete pentru importul listei de corespondentez/
  • Importarea unei liste de corespondente CSV

 

 

Gestionati-va lista de corespondente

Integrare simpla cu propriul dvs. web site

Inserarea functionalitatilor de gestionare a listei de corespondente in propriul dvs. web site devine extreme de usoara prin functiile de gestionare a abonarilor/dezabonarilor si abilitatea de a importa date dintr-o sursa web, permitand lui SendBlaster sa aiba grija de actualizarea listei si de expedierea mesajelor corespunzatoare catre destinatarii coresponzatori. Oferim, de asemenea, scripturi gratuite PHP cu participare si dubla participare conform cu legea CAN SPAM PHP in sectiunea de descarcare.

Lista cu statistici

Afiseaza informatii detaliate cu privire la listele dumneavoastra (numarul total de contacte, abonati si utilizatori activi in fiecare lista si in toata baza de date).

Abonare/Dezabonare prin e-mail sau formular web

SendBlaster poate gestiona abonarile (si dezabonarile) in mod automat pentru a construi campanii de marketing prin e-mail bazate pe permisiuni (chiar daca nu aveti un site web). Fiecare lista poate fi asociata cu o adresa de e-mail: cand un mesaj e-mail cu subiectul “Abonare” este trimis catre aceasta adresa de e-mail, expeditorul este adauga in lista. Daca subiectul este “Dezabonare”, expeditorul este sters (daca el/ea a fost abonat(a) anterior). Programul de newsletter SendBlaster descarca noile mesaje e-mail de pe contul POP3, verifica subiectul si actualizeaza lista de distributie corespunzatoare.

Dezabonare globala si redirectionare

Dezabonarile si redirectionarile catre o anume adresa se pot aplica acum optional la toate listele pentru sporirea sigurantei si reducerea nemultumirilor destinatarilor.

Filtrare avansata a datelor

Puteti sorta lista cu o simpla tragere si plasare a fiecarui camp sau chiar a mai multor campuri.

Imbinarea si mutarea listei

Acum puteti usor si rapid sa imbinati doua sau mai multe liste sau sa mutati un subset de contacte de pe o lista pe alta folosint reguli puternice.

Procesarea e-mail-urilor bounced

Bounce-back-urile sunt automat recunoscute si adresele originare pot fi fie dezactivate sau sterse din liste. Vezi cum gestioneaza SendBlaster bounce-back-urile

Istoric de optiuni de intrare si iesire

Abonarile, eliminarile si cererile de redirectionare sunt salvate in baza de date impreuna cu datele acestora, deci puteti sa le urmariti, sa le exportati pentru reutilizare sau sa le reprocesati.

Liste/grupuri nelimitate cu destinatari nelimitati

SendBlaster poate gestiona multiple liste de distributie.

Nume de campuri personalizate

SendBlaster va permite sa personalizati numele campurilor pentru 15 campuri disponibile pentru fiecare adresa.

Adrese ReturnPath

SendBlaster 3 suporta acum antet ReturnPath, permitandu-va sa aveti redirectionarile trimise inapoi catre o adresa de e-mail dedicata (in loc de adresa expeditorului sau optiunea retrimite catre).

Lista neagra

Definiti o lista de adrese sau domenii care vor fi automat excluse din corespondente.

 

Trimiteti campania dvs. de e-mail

Profiluri SMTP si POP3

Puteti avea configuratii diferite pentru SMTP si POP3. Informatiile despre cont pot fi salvate in profiluri multiple, astfel incat toate setarile SMTP si/sau POP3 pot fi schimbate prin cateva clic-uri (Invatati cum sa folositi profiluri diferite SMTP).

Livrare gratuita SMTP

Prin modul direct de trimitere, daca nu veti avea nevoie sa modificati vreun parametru pentru conectarea la serviciul SMTP al furnizorului. Invatati cum sa folositi SMTP.

Verificati e-mail-urile duplicate

SendBlaster are un filtru automat de prevenire a duplicatelor cand expediaza.

Corespondente planificate

Planificati corespondentele dvs. astfel incat vor fi expediate automat la o anumita zi si ora.

Finalizati corespondentele anterioare

In cazul intreruperii conexiunii la internet, a unei defectiuni a calculatorului, a unei pause a expedierii sau a orice altceva, Sendblaster scrie in log-uri catre ce e-mail-uri mesajul a fost trimis, astfel incat este posibila expedierea mesajului catre acele e-mail-uri catre care mesajul nu a fost expediat, prevenind mesajele duplicate.

Log-uri de evenimente

Vezi log-urile corespondentelor anterioare.

Setati viteza de expediere

Gestionati setarile cu privire la viteza de expediere a e-mail-ului.

 

Analizati campaniile de e-mail

Integrat cu TrackReports

Va oferim un sistem de statistici gratuit: TrackReports. Cu TrackReports veti sti numarul de mesaje citite si accesate.

Integrat cu Google Analytics

Puteti masura, de asemenea, eficacitatea campaniilor dvs. in Google Analytics.

 

Altele caracteristici

Widget-uri

SendBlaster 3 are un nou Panou pentru widget-uri incorporat care ofera unelte mici dar folositoare: Note pentru salvarea notitelor si ce trebuie sa faci pe parcusul sesiunilor, o lista cu Comenzi Rapide pentru cele mai frecvent folosite programe, un widget de Decupare Magic pentru redimensionarea imaginilor si un instrument pentru Importarea Informatiilor Domeniului pentru verificarea adreselor de e-mail, domeniului in motorul de cautare si in Alexa… Iar multe alte widget-uri vor urma!

Fragmente de text

Salvati si refolositi cu usurinta fragmentele de text: semnaturi, adrese, informatii de contact, descrieri de afaceri… nu este nevoie sa introduceti textul de la zero de fiecare data cand creati un nou mesaj.

Ciorne

Organizati-va munca mai bine: SendBlaster 3 are un nou folder special unde va puteti salva proiectele neterminate iar mai tarziu sa le revizuiti inainte de a le reincarca.

Instantanee

Puteti salva configuratii de setari diferite, de exemplu pentru corespondente diferite, setari SMTP diferite sau expeditori de e-mail diferiti. Sunt foarte folositoare daca trimiteti un newsletter in numele clientilor dvs.

Backup de date

Salvati si protejati datele dumneavoastra cu un simplu click.

Rulati in modul Planificare

SendBlaster poate rula in bara de sistem.

Sendblaster în lume  |  Clienți mulțumiți  |  Cookies  |  Sitemap  |        
© 2022 sendblaster.ro